Mechelen

Royal Horticultural Society Wisley Gardens (UK)

 

 

 

Beste Tuinliefhebber,

 

 

op zaterdag 22 augustus 2015 heb ik het genoegen gehad deze buitengewoon mooie tuinen van de Royal Horticultural Society te Wisley te bezoeken. Deze bevinden zich in de buurt van Gatwick Airport.

 

Bezoek ook de website van RHS om nog meer informatie op te snorren:  www.RHS.org.uk

 

Het weder was die dag prachtig. Aangenaam wandelweer en het was genieten van al dat moois. Het fototoestel heeft ook zijn werk gehad. Zoveel mooie en nieuwe dingen te zien. Ik had al veel planten gespot maar hier zijn er toch nog verschillende soorten waarvoor het mijn eerste kennismaking was. Er zijn ook veel ideen op te doen. 

 

Er is ook een planten center. Enkel te bezoeken voor zij die een sterk hart en vooral een flinke portemonaie hebben! De prijzen zijn in het algemeen in England gewoon schandalig duur in vergelijking met Belgiƫ. Reken er maar op dat je minstens 30 tot 50% meer betaald dan voor hetzelfde in Belgiƫ.

 

Met dit in mijn gedachte heb me niet laten opwinden en geen zotte aankopen gedaan voor het moois dat ik gaag wou hebben.

 

Onze leden kunnen het foto-album bekijken (klik hier). In sommige gevallen heb ik eerst het naamplaatje gefotografeerd (daar waar er een was) dan volgt de plant in kwestie.

 

Met vriendelijke groeten

Roger

 

 

 

 RHS 155

 

 

Geef een reactie