Mechelen

11 mei 2018: er is een slagboom geplaatst !

het artikel 15 van ons reglement bepaalt dat het NIET toegestaan is om met de auto het park op te rijden en de tijdelijke laadplaats mag voor maximaal 30 minuten (kort parkeren) gebruikt worden.

De realiteit is dat vele huurders en bezoekers deze regels aan hun laars lappen. Dit bewijzen de onophoudelijke stroom van klachten en de steekproefcontroles ter plaatse.
Daarom heeft de stad Mechelen een slagboom geplaatst aan de ingang van het park. Zo wordt het nog duidelijker dat toegang met de wagen NIET toegestaan is. Sommigen huurders beschouwen de tijdelijke laadplaats als hun persoonlijke parking voor langer dan 30 minuten.

slagboom

Gelieve het reglement ook op dit punt te willen respecteren en na het laden en lossen dadelijk uw voertuig te verplaatsen naar de openbare weg.

WERKEN AAN DE TOEGANGSWEG : er worden tijdelijk werken uitgevoerd aan de toegangsweg naar ons volkstuinpark en dit tot eind volgende week. Dus gedurende deze periode kan ook de tijdelijke parking op het veld niet bereikt en gebruikt worden.

We rekenen op jullie medewerking