Mechelen

uitnodiging tot deelname aan de Planten(ruil)beurs 2015

Betreft: 2de Planten(ruil)beurs

WAAR: Parochiezaal Battel, Battelsebergen 28 2800 Mechelen

WANNEER: zaterdag 2 mei 2015 van 10 uur tot en met 17 uur

 

Beste leden,

TuinHier Mechelen vzw organiseert voor de 2de maal een gezellige ruil- en koopmarkt voor en door lokale tuinliefhebbers. Onze 1ste editie in 2014 was een succes zowel in opkomst als in ‘contentement’ van deelnemers en inrichters. Iedereen is welkom en de inkom is gratis. Er is terug een ‘presentje’ voorzien voor de eerste 200 bezoekers.

We nodigen jullie dan ook uit om deel te nemen en van onze tweede editie een geslaagd evenement te maken.

Dit kan door te komen kijken (of kopen) maar ook door zelf deel te nemen met een standje.

Hebben al toegezegd : een demo-stand bijen, het neerhof en de zangvogels. Ook hebben de standhouders van verleden jaar me mondeling hun aanwezigheid herbevestigd.

Wat kan je aanbieden? Alles wat te maken heeft met de tuin, neerhof of vijver. Oude tuinboeken of magazines kunnen ook aangeboden worden. Beter wat je teveel hebt omruilen of te koop aanbieden dan weg te smijten! Postzegels verzamel je, planten deel je!

Nieuw is ook de aanwezigheid van verse lokale gekweekte producten van de hoevewinkel: ’t Hertsveld. Recht van het veld naar de klant!

De standplaats is gratis voor alle deelnemers. Onze leden-standhouders bieden we gratis om 9.30 koffiekoeken aan, ’s middags een broodje en een natje.

Wie een standje wil inrichten moet zich inschrijven bij Roger Van Engelgem (volkstuinmechelen@gmail.com) die jullie ook verder kan inlichten.

Alleen met jullie medewerking kunnen we terug er iets fijn van maken!