user_mobilelogo

Leden login

Uw wachtwoord wijzigen of opvragen werkt niet meer vanuit deze website. Gelieve daarvoor een mail te sturen naar volkstuinmechelen@gmail.com.

Disclaimer

De gegevens op deze website worden door Tuinhier Mechelen vzw verstrekt bij wijze van informatie. Het blijft de exclusieve verantwoordelijkheid van de lezer om deze informatie al dan niet toe te passen. De vzw Tuinhier Mechelen kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de behaalde resultaten en is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Privacy verklaring

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door VZW TuinHier Mechelen voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten als gevolg van uw inschrijving als lidIndien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken, volstaat het ons dat mee te delen. In voorkomend geval wordt U dan geschrapt van het ledenbestand. Voor een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens: klik hier.

Contact : Jan Van de Weyer, Overheide 20, 2800 Mechelen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

In memoriam
Het bestuur meldt met droefheid dat Albert Verstrepen op 99 jarige leeftijd is overleden. Hij was mede-oprichter van onze lokale afdeling te Mechelen (toen nog afdeling Battel) in het jaar 1956.
Wat we vandaag doen met onze vereniging was niet mogelijk zonder zijn initiatief en werk. We zijn hem daarvoor als bestuursploeg heel erkentelijk. We betuigen zijn familie ons innig medeleven.
Het bestuur

Aanbevolen

Buienradar (klik op beeld voor toegang tot website)