user_mobilelogo

Onze afgelopen activiteiten

Bezoek aan t'GROM voor leden

evenement georganiseerd door Volkstuin Mechelen voor haar leden
  2021-09-11 10:00

Na onze (geslaagde) online voordrachten hebben we voor september een echt bezoek aan t'GROM gepland. We worden ontvangen op zaterdag 11 september 2021 om 10:00 uur met koffie en galetten. Vervolgens zal een gids ons rondleiden in het groentemuseum (zowel binnen als in de tuin). Einde voorzien rond 12:00 uur.

Voor wie t'GROM niet kent : in 2006 opende vzw Midzeelhoeve het museum genaamd 't Grom, het groentemuseum.  En de ambitie was van bij het begin om een bruisend erfgoedcentrum op te richten. Het moest een doe-museum zijn, met veel aandacht voor het tuinbouwverleden én voor gezonde voeding. Tuinen, serres en keukens werden ingericht zodat bezoekers en kinderen konden proeven, ruiken en uitproberen. (https://www.tgrom.be)

Wij zorgen voor de tickets en de gids. Jullie zorgen voor eigen vervoer (TE VOET : aan knooppunt 228 van wandelnetwerk Rivierenland, MET DE FIETS : 1 minuut tot de fietsostrade F1 Antwerpen-Brussel of MET DE AUTO).

Alleen leden van TuinHier Mechelen en hun (inwonend) gezin kunnen deelnemen aan deze gratis activiteit. Inschrijven voor 4 september 2021 is noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • 2021-09-11 10:00