user_mobilelogo

Leden login

Uw wachtwoord wijzigen of opvragen werkt niet meer vanuit deze website. Gelieve daarvoor een mail te sturen naar volkstuinmechelen@gmail.com.

Disclaimer

De gegevens op deze website worden door Tuinhier Mechelen vzw verstrekt bij wijze van informatie. Het blijft de exclusieve verantwoordelijkheid van de lezer om deze informatie al dan niet toe te passen. De vzw Tuinhier Mechelen kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de behaalde resultaten en is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Privacy verklaring

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door VZW TuinHier Mechelen voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten als gevolg van uw inschrijving als lidIndien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken, volstaat het ons dat mee te delen. In voorkomend geval wordt U dan geschrapt van het ledenbestand. Voor een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens: klik hier.

Contact : Jan Van de Weyer, Overheide 20, 2800 Mechelen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrieven TuinHier

Eerstvolgende activiteiten (Klik op de activiteit voor info)

Geen komend evenement!

Nieuws

 Guido De Hollander (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) biedt twee notenbomen te koop aan in pot junglans.

 

Aanbevolen

Vul het e-mailadres waaronder U gekend bent bij onze vereniging. Om veiligheidsredenen dient U ook onderstaande Captcha in te vullen. Is de Captcha onleesbaar, klik op de twee gebogen pijltjes om een nieuwe kans te wagen. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Buienradar (klik op beeld voor toegang tot website)