user_mobilelogo

Kruidentuin van Veerle De Vos.

vorming alleen toegankelijk voor leden Volkstuin Mechelen
Datum: 2 juli 2016 14:00

Locatie: Brembosstraat 40 Peutie (Vilvoorde)

Wij bezoeken met onze vereniging Herboristerie HELIANTHUS, gelegen in het landelijke Houtem, Vilvoorde. In deze kruidentuin zijn er naast de meer dan 200 medicinale kruiden, tal van wilde kruiden en vergeten groenten te vinden. In het winkeltje bieden zij u meer dan 60 soorten gedroogde kruiden voor thee, voor de keuken en voor uw gezondheid aan. Zij hebben ook een ruim assortiment bio-etherische olieën (E.O.) op voorraad. Je kan er tevens ook terecht voor deskundig advies bij gebruik van E.O. in de aromatherapie. 

Afspraak om 13 uur aan de Parochiezaal Battelse Bergen 28 te Battel - Mechelen. Eigen vervoer of carpooling. Zij die wensen mee te rijden met iemand van de vereniging dienen dit zeker te vermelden bij hun inschrijving. Tegen 13:50 uur zijn we dan bij het 'T Herboristje - Brembosstraat 40 1800 Peutie.

Afspraak kan ook in Peutie bij de Herboristerie tegen 13:50 uur. 

Veerle De Vos als herboriste verzorgt onze rondleiding in haar kruidentuin. Ze zal haar kennis van telen en gebruik van kruiden met ons delen.

Deze uitstap is GRATIS voor TuinHier leden. Niet-leden betalen 3€ ter plaatse.

Inschrijven kan tot zaterdag 2 juli 12:00 uur met mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Kaart


 

Alle datums


  • 2 juli 2016 14:00