user_mobilelogo

Leden login

Disclaimer

De gegevens op deze website worden door Tuinhier Mechelen vzw verstrekt bij wijze van informatie. Het blijft de exclusieve verantwoordelijkheid van de lezer om deze informatie al dan niet toe te passen. De vzw Tuinhier Mechelen kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de behaalde resultaten en is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Privacy verklaring

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door VZW TuinHier Mechelen voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten als gevolg van uw inschrijving als lidIndien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken, volstaat het ons dat mee te delen. In voorkomend geval wordt U dan geschrapt van het ledenbestand. Voor een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens: klik hier.

Contact : Jan Van de Weyer, Overheide 20, 2800 Mechelen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerstvolgende activiteiten (Klik op de activiteit voor info)

Nieuws

Lees nieuw artikel over onze samenwerking met De Hefboom - klik hier

 

Voordrachten en evenementen 2021 (onder voorbehoud)


donderdag 21 januari: Eerste online voordracht over "succes en ervaringen in de tuin"
donderdag 18 februari: voordracht
donderdag 11 maart: voordracht
zaterdag 10 april ledenreis Chantilly
donderdag 22 april: voordracht
zaterdag 1 mei plantenbeurs in ons clubhuis
donderdag 20 mei: voordracht
donderdag 17 juni: voordracht
donderdag 16 september: voordracht
donderdag 14 oktober: voordracht
donderdag 18 november: voordracht
donderdag 16 december: voordracht

 

Plantenbeurs op zaterdag 1 mei 2021

Indien de overheid het toelaat gaat onze volgende bloemen en planten(ruil)beurs door op zaterdag 1 mei 2021 aan het parochiehuis te Battel. Leden die interesse hebben voor een standplaats sturen ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  We reserveren dan een plaats voor jou.

Buienradar (klik op beeld voor toegang tot website)